Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Και τώρα αγαπητοί σύντροφοι,για πες τε μου,πως θα πρέπει να αντιδράσω?






Σήμερα Τρίτη 27/03/2018 επιστρέφοντας από την εργασία μου βρήκα να με περιμένει ένας φάκελος.
Κατάλαβα αμέσως πως πρόκειται για δίωξη ,και το μόνο που απέμενε ήταν να διαπιστώσω  πιο ακριβώς θέμα αφορά.
Πολύ σύντομα ανοίγοντας τον φάκελο κατάλαβα από την πρώτη στιγμή τον αποστολέα του:
ΝΕΑ ΟΔΟΣ-με πολύ αγάπη, προφανώς!!!!!!!
Ήταν λοιπόν το χαμπέρι από την αγαπημένη εταιρεία, που χρόνια πολλά θησαυρίζει σε βάρος όλων μας.

Θα το ξεκινήσω λοιπόν το "έργο" από εκεί που πρέπει. Εδώ και πολλά χρόνια, για λόγους κοινής λογικής , συνειδητά και με απόλυτη επίγνωση, δεν πληρώνω τα διόδια που βρίσκονται αυστηρά και μόνο μέσα στα όρια του Δήμου Ωρωπού. Και δεν πληρώνω τα εξωφρενικά και παράλογα 6,60 Ε, πηγαίνοντας κάθε πρωί και επιστρέφοντας κάθε απόγευμα από την δουλειά μου, η οποία σημειωτέον απέχει 800 μέτρα από τον σταθμό των διοδίων, όχι μόνο γιατί είναι αδιανόητα, αλλά και γιατί αν έμπαινα στην διαδικασία να χρησιμοποιήσω τον παράδρομο, θα έφτανα καθημερινά στην δουλειά μου καθυστερημένος και κάποια στιγμή θα την έχανα. Και όχι βέβαια επειδή αργώ να ξυπνήσω, αλλά επειδή έχω και δυο παιδιά τα οποία πρέπει να μεταφέρω στα Σχολεία πριν ξεκινήσω.
Υπενθυμίζω επίσης πως είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την Ρένα Δούρου και έδωσα μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους τον αγώνα για ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, όπως λέγαμε πριν εγκατασταθούμε στην Εξουσία και πριν μας καταλάβει η αιώνια λησμονιά και η αιώνια αναισθησία, όλων εκείνων που μια καρέκλα τους μεταμορφώνει από επαναστάτες σε υπηρέτες και από επαναστατημένους σε πειθήνια όργανα καταστάσεων και συστημάτων, που μόλις πριν από λίγο καταγγέλαμε με οργή.
Και λέγαμε τότε, πριν 3 μόλις χρόνια, πως είναι αδιανόητο και φασιστικό να είναι οι δρόμοι απαγορευμένοι για τον απλό πολίτη και πως οι εργολάβοι τα έχουν πάρει δεκάδες χιλιάδες φορές και πως ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί και να αποδοθούν οι δρόμοι στον λαό.
Και κάναμε πορείες και καταλήψεις και βάζαμε φωτιές και παίζαμε-προφανώς- για άλλη μια φορά το παιχνίδι των δήθεν λαϊκών αγώνων , θλιβερά ανθρωπάκια που τα χρησιμοποιούν οι εξουσίες και τα συστήματα τους, ρίχνοντας τους στάχτη στα μάτια και πείθοντας τους κάθε φορά, πως ήρθε η ώρα της νίκης........
Μπροστάρηδες, σημερινοί Υπουργοί, ο σύντροφος Σπίρτζης ,πρώτος από όλους, και όλοι οι Βουλευτές και οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, που τότε πάλευε(υποτίθεται????????), για τα δίκαια αιτήματα του μεροκαματιάρη σαν και μένα που παίρνει 30 Ε μεροκάματο και πρέπει να δώσει τα 6,6 για να πάει στην δουλειά του.
Και που είναι τώρα όλοι αυτοί?
Που είναι εκείνη η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ομόφωνα έδιωχνε τα Διόδια από την Αττική?
Που είναι όλοι οι μπροστάρηδες που σήμερα το γύρισαν κωλοτούμπα και λένε χωρίς ντροπή, πως υπάρχουν ρήτρες στις συμβάσεις των εργολάβων και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί θα πρέπει να πληρώσουμε τεράστια πρόστιμα?
Την ίδια ώρα που καμιά δέσμευση δεν τηρούν οι εργολάβοι των δρόμων , με πρώτη  και κύρια εγκληματική παράβαση, την άθλια εικόνα του παράδρομου, που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες επιπέδου Τζιμπουτί συναντάς.
Που είστε όλοι εσείς σύντροφοι της ώρας του αγώνα?
Σε ποια τεράστια καρέκλα έχετε κρύψει, την ύπαρξη, τα πιστεύω και την αξιοπρέπεια σας?
Με ποια συντροφική λογική και στο όνομα ποιου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς , υποτιμάτε την νοημοσύνη και την ψυχική μας ηρεμία και μας κάνετε να μετανιώνουμε για όσα πιστέψαμε και παλέψαμε?
Τι να απαντήσω τώρα στην 14χρονη κόρη μου, που με περισσή παιδιάστικη αφέλεια, με ρωτά: Μα καλά βρε πατέρα, εσύ δεν μας έλεγες πως τώρα που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά θα λυθούν και θα  κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του?
Που είσαστε ρε συντρόφια?
Είναι δυνατόν να είσαστε ίδιοι και χειρότεροι?

Αγαπητοί σύντροφοι, ανώνυμοι και επώνυμοι, σύντροφε Σπίρτζη, συντρόφισσα Ρένα Δούρου, σύντροφε Στέλιο Κοροβέση, συντρόφισσα Άννα Στεργίου, σύντροφε Γιώργο Πάντζα, σύντροφε Σπύρο Πάντζα, σύντροφε Ιούλιε Συναδινέ,  συντρόφισσα Ζανέτ Τσίπρα, σύντροφε Σπύρο Αγαπίδη, σύντροφε Πέτρο Φιλίππου,και τόσοι άλλοι, με καθαρή καρδιά και με συντροφική συνείδηση θέλω πραγματικά να σας ρωτήσω, εσείς πως ακριβώς θα αντιδρούσατε, αν βρίσκατε γυρνώντας από την δουλειά, ένα τέτοιο έγγραφο?

Δεν περιμένω βεβαίως απάντηση, γιατί ξέρω πως απάντηση δεν υπάρχει. Χάθηκε όπως χάθηκε και μια ακόμα ευκαιρία , για τον Ελληνικό λαό, εκείνες τις μέρες του Ιούλη.
Θα σας πω όμως εγώ τι θα κάνω.
Εννοείτε πως δεν πρόκειται να πληρώσω αυτό το παράλογο χαράτσι, όπως και εννοείτε πως θα συνεχίσω να περνώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Χτυπώντας την μπάρα του παραλογισμού και της υποταγής.
Και την επόμενη φορά, θα έρθω με τα έγγραφα έξω από τα μεγάλα σας γραφεία, όχι για να διαμαρτυρηθώ ή για να κατηγορήσω εσάς. Αλλά για να τιμωρήσω τον εαυτό μου, που για άλλη μια φορά "πιάστηκε κορόιδο", πιστεύοντας τα παραμύθια της Χαλιμάς.
Και μην ξεχνάτε.
Πολύ σύντομα θα ξαναχρειαστείτε όλους εμάς τους "κουτούς" και θα έρθετε για να πάρετε νέα επιταγή.
Και τότε θα μιλήσουμε εμείς.............
Ελάτε!!!!!!!!!!

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

50 σχόλια:

  1. Χα χα μην φοβάσαι και έχει εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους λες το όνομα τους και βέβαια ξεχνάς κάποιους συμβούλους,. Στεφανακοοοο πλήρωνε αγόρι μου τώρα και μην μιλάς, βρε ουστ. Μακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι το είπαν ξεκάθαρα ,ειχαν αυταπάτες .Πως αλλοιώς να το πουν δηλ .
    Αυτοι που τους πίστεψαν ηταν οι χρήσιμοι άνθρωποι για εκείνες τις ημέρες ....μετα ηρθε η προσγείωση στην αληθινή ζωή .
    Ωστόσο πολλοι ημέτεροι βολεύτηκαν και τωρα ειναι απο την απέναντι πλευρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως αυταπάτη. Κορόϊδευαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α- κρι -βως...
      είναι απατεώνες, και όποιος τους υποστήριξε, είναι συναυτουργός. Η βλακεία δεν είναι άλλοθι. Ούτε λεφτόδεντρα υπάρχουν, ούτε τσαμπα φτιάχνονται οι δρόμοι

      Διαγραφή
  4. Απ 1: Είναι ο κομουνισμός ηλίθιε!

    Απ 2: Όπως ο ίδιος παραδέχεσαι, θλιβερό ανθρωπάκι που έχαψε τα ψέματα εγκεφαλικά βλαμμένων απατεώνων και τους έφερε στην εξουσία παίρνοντας στο λαιμό του όλους μας!!!

    Απ 3: 800 μ βρε άνθρωπε και δεν έχεις οργανωθεί με ένα ποδήλατο;!!!

    ΥΓ: Όσο εσύ κατέβαινες υποψήφιος με Σύριζα τάζοντας όμορφα ψέματα, εγώ κατέβαινα υποψήφιος με Δημιουργία ξανά (ναι του Τζήμερου) κατονομάζοντας άσχημες αλήθειες! Εμείς πήγαμε στο 0,5% και εσείς γίνατε εξουσία! Συμπέρασμα; έχουμε την εκπροσώπηση που μας αξίζει!

    #μεταναστεύετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς φίλε μου, επειδή η χώρα χρειάζεται μερικές χιλιάδες Τζήμερους μήπως και κάποτε συνέλθει, εμείς ένα τω μεταξύ μεταναστευσαμε.

      Διαγραφή
    2. πέστα! με τον κάθε συριζόμυαλο που μας σβερκωθηκε και θεωρεί τη τεμπελιά του δικαίωμα

      Διαγραφή
    3. Είσαστε και οιτρεις θλιβερά ανθρωπάκια που ανώνυμα λένε μπαρούφες!Βγάλτε τις μάσκες και ελάτε να τα πούμε!

      Διαγραφή
  5. Από την στιγμή που διάλεξαν τον δρόμο της παραμονής στο ευρώ τον Ιούλιο του 15, ήταν προφανές ότι θα χάναμε όλοι και αυτοί οι αγώνες θα είχαν αυτήν την κατάληξη. Θυμηθείτε όμως τον Λοϊζο: τίποτα δεν πάει χαμένο στην χαμένη σου ζωή, το όνειρό σου ανασαίνω και το κάθε σου γιατί..Αυτά να πεις στην κόρη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή κι άλλο σανό; Στους πόσους τόνους σανό εσείς οι Αριστεροί ξυπνάτε;

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ παντογνώστη, αν είχες φύγει από το ευρώ το 2015, θα σε έννοιαζε αν έχει διόδια? με τα πόδια θα πήγαινε στη δουλειά του (αν είχε ακόμα) γιατί δε θα υπήρχε βενζίνη.
      #vlakes_padu

      Διαγραφή
  6. Όσο και αν καταλαβαίνω τον "σύντροφο"Ζαφείρη, δεν μπορώ παρά να γελάσω μαζί του. Όχι από κακία αλλά σύντροφε Ζαφείρη, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε αυτή την δύσκολη ζωή, κανείς δεν σου χαρίζει τίποτε και ότι η ζωή είναι άδικη πολλές φορές όπως τώρα με εσένα. Θα πληρώσεις όπως και να έχει. Με το καλό? Με το ζόρι? Θα πληρώσεις. Δεν θες να μας πεις ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμασταν κορόιδα που πληρώναμε? Η νομίζεις ότι δεν ξέραμε να πούμε δυο κουβέντες "επαναστατικές",να σπρώξουμε την μπάρα και να περάσουμε? Και εσύ Ζαφείρη είσαι τυχερός. Γιατί αυτά που τραβάς και αυτά που θα τραβήξεις, τα επέλεξες. Για σκέψου, Α μην τα έχεις επιλέξει, να είχες αντίθετη άποψη, καιστο τέλος όχι μόνο να έχεις χάσει ότι με κόπο έχτιζεςεπί χρόνια, αλλά να βρεθείς φεσομένος από πάνω, και όχι από επιλογήαλλά από αδυναμία πληρωμής. Περαστικά σου και βοήθεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο απόλυτα σωστός ας πρόσεχε μπραβω ανωνυμε

      Διαγραφή
    2. Ορθότατος ο Ανωνυμος.
      Η βλάκεία πληρωνεται και πληγώνει.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ σύντροφε το μεγαλύτερο παραμύθι που ειπώθηκε ποτέ σε αυτή την χώρα είναι ότι η αριστερά ενδιαφέρεται για τον λαό. Για την καρέκλα ενδιαφερόταν, και ως γνωστόν όταν οι ιδεολογίες συγκρούονται με την πραγματικότητα υπερισχύει πάντα η πραγματικότητα. Μην λυπάσαι που τους πίστεψες και σε πρόδωσαν αλλά να χαίρεσαι γιατί θα μπορούσες μια ζωή να υποστηρίζεις ένα μάτσο αλήτες και να μην μάθεις ποτέ ποιοι πραγματικά είναι. Τώρα αποκαθηλώθηκαν και φρόντισε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσεις με την λογική και όχι το συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τσάμπα μαγκιά, τελικά δεν είναι τσάμπα. Όλοι αυτοί που πληρώνουν διόδια είναι βλάκες, και εσείς είστε οι έξυπνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω παντως παω στοιχημα οτι τελευταια στιγμη,θα βρεις μια δικιολογια για να τους ξαναψηφισεις...θες για να τους δωσεις μια ακομα ευκαιρια,γιατι δε μπορει θα εμαθαν τα παιδια,θες για να μη βγει ο μητσοτακης η οτι αλλο,θα τους ξαναψηφισεις.και αυτο γιατι παντα το παραμυθι υπερισχυει της λογικης,αφου αν δεν ηταν ετσι,δεν θα γινοσουν εξ αρχης αριστερος.καλα να παθεις,γιατι εξαιτιας σου και ομοιων σου,παψαινουμε κι εμεις και μαλιστα χωρις να φταιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Το οτι σε κορόιδεψαν οι συγκεκριμένοι, πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ κύριε, η μοναδική αντίδραση που θα έδειχνε ότι υπάρχουν ακόμη ψήγματα στοιχειώδους λογικής θα ήταν η εξής: να αναλάβετε δράση και να πείσετε όσους περισσότερους μπορείτε ότι συνάνθρωποί μας με παρόμοιες αντιλήψεις και ιδέες θα πρέπει να απέχουν οικειοθελώς από την εκλογική διαδικασία. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα μας ξαναπάρετε στον λαιμό σας. Επίσης καλό θα ήταν η ανατροφή των διαδόχων σας να μην γίνει με τις δικές σας ιδέες, έτσι ώστε να έχουμε κάτι να ελπίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Αυτά που εκθέτετε με την επιστολή σας είμαι σίγουρος ότι κάπου θα είχατε ακούσει ότι δεν είναι δυνατό να συμβούν αλλά από ότι αντιλαμβάνομαι, μάλλον θα τους είχατε προπηλακίσει. Τέλος, κατά την άποψή μου, θεωρώ ότι αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε σε αυτούς που αναφέρετε στην επιστολή σας, τότε απλώς θα επιβεβαιώσετε τη σημαντική υστέρηση σας στην λογική επεξεργασία της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως είσαι λίγο μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράφεις: "Δεν περιμένω βεβαίως απάντηση, γιατί ξέρω πως απάντηση δεν υπάρχει. Χάθηκε όπως χάθηκε και μια ακόμα ευκαιρία , για τον Ελληνικό λαό, εκείνες τις μέρες του Ιούλη".

    Σύντροφε, έπαθες αλλά φαίνεται δεν έμαθες ακόμη τι είναι Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συντροφε αν δεν ειχες παιδια θα πηγενες κανονικα στη δουλεια σου..τωρα σκασε και πληρωνε οπος πληρωνουμε ολοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζαφείρη, τώρα που σου ηρθε ο φάκελος αναρωτήθκες τι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσες κωλοτούμπες έκανε?? Εσυ φταις που πίστεψες ένα αμόρφωτο κωλοπαίδι οτι θα σου αλλάξει την Ευρώπη. Το θέμα ήταν να μην πιαστείς κορόιδο ποτέ...τώρα που πιάστηκες, δεν έχει καμία σημασία που συνειδητοποίησες τι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα ειναι πολύ αργά.

    Υ.Γ.1 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    Υ.Γ.2 ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζαφείρη τώρα πλήρωσε τα 386 και μετα πήγαινε στη Δούρου που κατέβηκες και μαζί της, να μιλήσει στον Αλέξη να σε βάλει μετακλητό στη βουλή! Όσο για το τι θα πεις στο παιδί σου, κάτσε μαζί του και διδαξε του τον ρεαλισμό...αλλα μάθε τον και εσύ..γιατί απ'ότι φάνηκε δεν τον ήξερες ΚΑΘΟΛΟΥ. Ηξερες μόνο την ουτοπία και τα παραμύθια που σας πούλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν θα έρθει αργά η γρήγορα η ώρα να ακούσεις το ''Επί της ποινής ο Κος Εισαγγελέας'' τότε σίγουρα θα καταλάβεις ότι οι σύγχρονες Ελληνικές μαγκιές του πονηρού και παντοτινού κλεφτοκοτά Ελληνα τελείωσαν. Είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι κύριε Ζαφείρη Στέφανε η δική μας η γενιά και περισσότερο των παιδιών μας είναι οι γενιές που θα πληρώσουν τις ακαταλόγιστες σπατάλες και τις αισχρότατες κλεψιες των παλαιότερων Ελλήνων κυβερνόντων και μη-κυβερνόντων. Μη πεις στην διαδικασία να σκεφτείς ως κλασσικός ανευθυνος νεοΕλληνας και πεις '' ΜΑ ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ''. Ολοι έκλεβαν όλοι έτρωγαν όλοι αδιαφορούσαν.....ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ!!! Καλή τύχη λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θά σας συμβουλέψω 3 πράγματα.
    1) Διαλέξτε τα βράδυα να διαβάσετε ανάμεσα σε δύο βιβλία.
    Γιατί με σκοτώνεις σύντροφε. Θωμάς Δρίτσιος.
    Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς. Χρόνης Μίσσιος.
    2) Μη ταίζετε άλλο σανό το παιδί σας.
    3) Κάντε το όπως τόσοι σύντροφοι. Διοριστείτε κάπου. Όπως π.χ. ο κύριος Κοροβέσης , Πρόεδρος στην ΕΥΔΑΠ παγίων.
    Καί μιά ερώτηση. Στις επερχόμενες εκλογές τι προτείνετε μετά την τεράστια πλέον εμπειρία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργος Ντακουρης29 Μαρτίου 2018 στις 6:10 π.μ.

    ΜΗΝ ΑΝΙΣΗΧΕΙΣ ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το πρόβλημά σου κύριε, ξεκινάει από την ώραπου σε πείραξε, πως πετάει ο γάιδαρος.
    Έχει τραγική πλάκα, που σε βρίζουν εδώ μέσα, τύποι που αποθέωναν τη σαμαρική δεξιά ως αντιμνημονιακή το 2009 και την ξανά αποθέωναν ως μνημονιακή το 2012.
    Και απ ό,τι καταλαβαίνω αρκετοί, πιστεύετε, πως αν βγαίνουμε απ το ευρώ θα είμασταν άνετοι.
    Δυστυχώς συνεχίζονται οι αυταπάτες.
    Στη Ζωή, θα βρείτε αυτό που ζητάτε ή στον Λαφαζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά να πάθεις και χειρότερα σε σένα και σε όλους σα κι εσένα. Ευκολοπιστα πρόβατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ίσως τώρα κατάλαβες ότι η χαζομάρα του ενός, προστιθέμενη κάθε μέρα, και πολλαπλασιαζόμενη με πολλούς χαζούς που κάνουν το ίδιο, έχει τελικά ένα τεράστιο κόστος που κάποιοι πρέπει να πληρώσουν...
    Κατά τη δική σας γνώμη αυτό πρέπει να πληρώσει είτε ο ηλίθιος ιδιώτης που έβαλε τα λεφτά του για να έχουμε όλοι ένα καλύτερο δρόμο να πηγαίνουμε όπου θέλουμε, είτε το κράτος, όχι βέβαια από τα λεφτόδενδρα που καλλιεργεί, αλλά από τους φόρους των υπολοίπων Ελλήνων.
    Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, να πληρώνει το κόστος της δικής σας διαδρομής κάποιος ΑΛΛΟΣ και όχι ΕΣΕΙΣ!
    Βέβαια... τι λέω τώρα, δεν έχετε καταλάβει το παραμικρό από όσα έγραψα μετά τις πρώτες 3 λέξεις.
    Γιατί αν είχατε καταλάβει, θα είχατε ζητήσει συγνώμη από την κόρη σας που της φορτώσατε άλλα 100 δις χρέος, και υποθηκεύσατε τη χώρα μας επί δεκαετίες, ενώ θα βγαίναμε από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2015.
    Περάστε τώρα από το ταμείο.
    Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καταλάβει το παραμικρό από ότι έγραψα και μιλάς με την προκατάληψη του πολυξερόλα, που στα δικά του βέβαια,ψάχνει τις άκρες του.Μιλάμε μόνο για τα διόδια που είναι μεσα στον Δήμο Ωρωπού,στον οποίο είμαι δημότης.Τι δεν καταλαβαίνεις άμεμπτε?

      Διαγραφή
    2. ....Στεφανε, με τις υγειες σου !!!!!!

      Διαγραφή
    3. Έχω καταλάβει και πολύ καλά. Οι περισσότεροι από εδώ μέσα κάνουν μισή και μια ώρα να πάνε στις δουλειές τους λόγω της κίνησης ή της απόστασης.
      Γνωστός μου που έχασε τη δουλειά του το 2017, αναγκάζεται καθημερινά να φεύγει από Αργυρούπολη να πάει στον Ασπρόπυργο, με λεωφορεία, γιατί μόνο εκεί βρήκε δουλειά.
      Εγώ κάθομαι μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τη δουλειά μου. Και όμως, λόγω κρίσης, μετά από 10 χρόνια, θα μετακομίσω κάπου που θέλει μισή ώρα οδήγηση για να έρθω κάθε πρωί. Έτσι όμως θα εξοικονομήσω αρκετά χρήματα από το ενοίκιο.
      Εσείς θέλετε και την ευκολία να πηγαίνετε στην εργασίας σας πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα, χρησιμοποιώντας υποδομές που δεν θέλετε να πληρώσετε.
      Όπως βλέπετε όμως αυτό έχει κόστος και κάποια στιγμή έρχεται ο λογαριασμός.
      Όσο καιρό εσείς δεν πληρώνατε, ο συγκεκριμένος διαχειριστής του δρόμου τον κατασκεύαζε, τον επέκτεινε, τον συντηρούσε και πλήρωνε και τους υπαλλήλους τους.
      Δεν τους είπε δεν σου δίνω σήμερα γιατί ο κυρ Στέφανος ο Συριζαίος την παίζει επαναστάτης και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

      Διαγραφή
    4. Ο Κυρ Στέφανος σου στέλνει χαιρετίσματα πως αν θέλεις να το παίζεις μάγκας και να τα λες τόσο large θα πρέπει να έχεις το κουράγιο να βάζεις και το ονοματάκι σου!!!!Μαγκάκο του γλυκού νερού!

      Διαγραφή
  24. Μην απελπίζεσαι φίλε, εκλογές έρχονται θα πούνε ότι θα στα χαρίσουν και άλλες μπαρούφες εσύ θα χαρείς θα ξανά ψηφίσεις δεν θα γίνει τίποτε θα ξανα φωνάξεις και έτσι θα πάει... η ζωή συνεχίζετε, ευτυχώς υπάρχει σανό και τρώει ο κόσμος γιατί η πείνα είναι άσχημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδή κύριε Στέφανε να δούμε τι μας λέτε.
    Κάθεστε στο Καλαμάκι και η δουλειά σας είναι πολύ κοντά. Στην Αργυρούπολη.
    Έχετε δυο επιλογές να πάτε στη δουλειά σας κάθε πρωί.
    Είτε με το λεωφορείο (που όμως δεν εξυπηρετεί), είτε με το ΙΧ σας (που όμως θα αργήσετε πολύ γιατί το πρωί έχει πολύ κίνηση), είτε με το μετρό. Εξαλλου στα όρια του Δήμου πρακτικά είναι και οι δύο σταθμοί που θα χρειαστείτε.
    Εσείς επιλέγετε την τρίτη επιλογή, σαν πιο εύκολη και πιο γρήγορη, αλλά παρά το ότι έχει κόστος δεν πληρώνετε εισιτήριο.
    Σας στέλνουν το λογαριασμό και από πάνω διαμαρτύρεστε!
    Συγνώμη δηλαδή... μήπως ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί τέτοια λαλημένη λογική μόνο εκεί την έχουν.
    Κάποιος άλλος, με ένα μαγικό τρόπο, να πληρώσει αυτά που απολαμβάνουμε εμείς!
    Λίγο έλεος πια.
    Ζητήστε μια συγνώμη από το παιδί σας. Και από τα παιδιά μας.
    Τους το οφείλετε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σύντροφε Στέφανε
    Ρωτάς τους συντρόφους σου πως να αντιδράσεις.
    Η απάντηση είναι απλή: να τηρήσεις τους νόμους και τις υποχρεώσεις σου.
    Έτσι λειτουργούν οι κοινωνίες μας, είτε μας αρέσει είτε όχι.
    Τηρούμε τους νόμους και αν νομίζουμε ότι αδικούμαστε, καταφεύγουμε στη δικαιοσύνη.
    Αν σου είπαν κάτι άλλο οι σύντροφοί σου, προφανώς και δεν έχουν καταλάβει κάτι καλά.
    Καιρός είναι να το καταλάβουν. Και αυτοί και εσύ.
    Καλό Πάσχα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ενσωμάτωνε την Πασοκογενή συνιστώσα των Εργολάβων προφανώς μας έδειχνε τις προθέσεις του. Οταν η συνιστωσα αυτή ακολουθωντας τα προηγουμενους ξεπουλησε όλες τις υποδομές με εσωτερική διοικητική διάλυση και αποδιοργανωση (διορισμοι κλητηρων σε θεσεις διευθυντων, τζαμπα μετακινησεις αδιακριτως) προωθωντας τους πλεον ακαταλληλους να τις διαχειριστουν, οταν συνεταξε λεοντιες συμβασεις (ελληνικό, προσθετα διόδια, αεροδρομια)με εργολαβους, βεβαιωθηκαμε.
    Η επιστολη που ελαβες ειναι φυσικο επακολουθο ολων αυτών και διαμαρτυρεσαι τωρα εσυ γιατι σε εθιξε οικονομικά εσενα προσωπικα καταπινοντας ως πολιτης ολα τα παραπανω τα οποια θιγουν καθημερινα ολους τους συμπολιτες σου και εχουν εχουν τεραστια σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και εγώ τι φταίω , εξαιτίας της ψήφου σου κύριε Στέφανε, να σχοινοβατώ στο αριστερό σήμερα ;(δεν ψήφισα αριστερά όχι γιατί είμαι δεξιός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γιατί είμαι πραγματιστής και έχω κριτικό πνεύμα χωρίς να παρασύρομαι από τις επαναστατικές και ανθρωπιστικές φανφάρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να πληρώσεις βόδι τη διέλευση σου κανονικά όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που πληρώνεσαι με μισθό πείνας, ούτε ο μόνος με παιδιά και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τα διοδια θα τα πληρωνουμε ΟΛΟΙ.
    Το τζαμπα τελειωσε το 1973, Ο καιρος που η ΜΟΜΑ εκανε δρομους σε ΟΛΗ την Ελλαδα παει περασε.Τρωγανε ψωμακι ολοιο οι εντοποιοι κατοικοι και εγινα ν εργα και υποδομες διχως πακετα ντελορ και διχως χρηματοδοτηση . Οκαιρος που διεγραφησαν τα χρεη των αγροτων (!100,οοο εκαστος ) εχει παρελθει.
    Τωρα λοιπον ας τα διαχειριστουνε οι καταλληλοι και φυσικα το τζαμπα τελος.Οποιος δεν γουσταρει να παει απο παραδρομο. Και εγω πληρωνω κανονικα, Οταν ξεμενω απο παραδες παω απο δρομο που δεν εχει διοδια. Δεν το παιζω νταης τσαμπουκας με βουλευτη μπροσταρη να κατεβαζουμε μπαρες και να περνανε οδηγοι τζαμπα και στο τελος τα κοστη της διελευσεως να τα επωμιζονται αλλοι που δεν ειχανε ποτε τους οχημα. Οπως επι κατοχης.Σκοτωνανε εναν Γερμανο μοτοσυκλετιστη και μετα εξαφανιζοτανε στο βουνο και την πληρωνανε οι αθωοι, βλεπε Καλαβρυτα(αφου βασανισανε Γερμανους αιχμαλωτους , την κοπανισανε ), αντισταση του κερατα, κοπροσκυλα, αυτα πληρωνουμε τωρα,
    Πληρωνετε κανονικα, το ρζαμπα στην ελλαδα ειναι πλεον παρελθον, ΝΑΙ διοδια και μεσα στην Αθηνα , ετσι για να καταλαβουμε την διαφορα,Κακκια χουντα που ηθελες να μορφωσεις τον αμορφωτο νεοελληνα, και πηγες νερο και ρευμα και δρομους σε καθε χωριο, θα πληρωνετε μεχρι δεκαρα, οσο για την αλογα θα χαρω να την δω με χειροπεδες, καθοτι ψαχνεται αγριως.
    Το ωραιο ειναι οτι προσ[παθουν να μας πεισουν οτι η αριστερα διαφερει,
    Διαβαστε και κανα βιβλιο για ΚΟΜΙΝΤΕΡΝ και Μακεδονια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως έχεις ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία θα πρεπει να τα κοιτάξεις. Μπορώ να σου συστήσω έναν καλό ψυχίατρο. Και να σου δανείσω και κανένα βιβλίο Ιστορίας να την ξαναδιαβάσεις , γιατί μάλλον τα έχεις κάνει κουλουβάχατα!

      Διαγραφή
  31. Επειδη πολλοι προηγουμενοι σε εχουν σκυλοβρισει εγω δεν θα κανω το ιδιο. Απλα θα σου πω οτι εχεις απολυτα δικιο σε οσα γραφεις! Οι συντροφοι σου αλλαξαν ροτα και αισθανεσαι προδωμενος. Καιρος ειναι να αλλαξεις και εσυ ροτα. Εδω ο χριστος συγχωρεσε το ληστη πανω στο σταυρο! Δεν μπορουμε εμεις να συγχωρησουμε ενα λαθος που εκανες εσυ ή οι συντροφοι σου που εκαναν τη μεγαλη κωλοτουμπα κσι καταχραστηκαν την ψηφο μας? Την επομενη φορα ψηφισε διαφορετικα. Και πιασε κανενα παλιο συντροφο μηπως σε βοηθησει να βγεις απο το προβλημα που εχεις! Τιποτα δεν εχει αλλαξει ουτε προκειται να αλλαξει! Και ο σκοπος αγιαζει τα μεσα! Σου ευχομαι ολοψυχα καλο πασχα και τα λεφτα που θα γλιτωσεις δωσε τα να αγορασεις ενα αρνι και να το ψησεις και ναευχαριστησεις εσυ κι οι δικοι σου! Τα αλλα ολα χ@στα! Δεν χρειαζεται να κανεις πολεμο με τους πρωην φιλους σου! Θα τους τιμωρησουν ολοι οι προηγουμενοι που σε εχουν σκυλοβρισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν είσαι ο μόνος που πίστεψε στο λεφτόδεντρο, Στέφανε. Κατάλαβε όμως, έστω και τώρα, ότι δεν είναι θέμα ιδεολογίας ή πίστης η πραγματικότητα. Όταν παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι, αργά ή γρήγορα θα έρθει η διόρθωση. Με πορδές ποτέ δεν βάφονταν αυγά και ποτέ δεν θα βάφονται. Όσοι και να μαζευτείτε και να φωνάζετε το αντίθετο, θα χάσετε κι εσείς και οι οικογένειές σας κι οι γείτονές σας και όλοι οι υπόλοιποι. Βάλε μυαλό έστω και τώρα. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κύριε Ζαφείρη,

    Πάθατε αλλά δυστυχώς δεν μάθατε.
    Ανακαλύψατε οτι ήσασταν ο χρήσιμος ηλίθιος για να αναριχηθούν κάποιοι στην εξουσία, υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες αλλά δεν βλέπω να γίνατε σοφότερος.
    Εφόσον επιλέξατε να βάλετε την 14τράχρονη κόρη σας στο κάδρο καλύτερα να απαντάτε στα ερωτήματά της με λιγότερο μελόδραμα και περισσότερες συμβουλές ωστε να γίνει καλύτερος άνθρωπος και χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.
    Μια καλή αρχή θα ήταν να της εξηγήσετε οτι τίποτε στη ζωή δεν είναι τζάμπα. Κάθε προϊόν/υπηρεσία που παίρνουμε εμείς δωρεάν, κάποιος άλλος το πληρώνει διπλό. Και όποιος της υπόσχεται οτι υπάρχουν λεφτόδεντρα είναι τενεκές ξεγάνωτος.
    Ειλικρινά ελπίζω, μια και βλέπω οτι με επαναστατικό οίστρο θα συνεχίσετε την πρακτική σας, οτι δεν θα χρειαστεί να της εξηγήσετε στα 18 της γιατί σας παίρνουν το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι τζαμπατζής και δεν ανήκω σε κανένα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Μιλάω για τα συγκεκριμένα Διόδια, που με κλέβουν καθημερινά.Και φυσικά εσείς από την ασφάλεια της ανωνυμίας σας, μου κάνετε μαθήματα με σκοπτικό ύφος και υποτιμητική διάθεση!Αντιπαρέρχομαι και σας εύχομαι καλή Ανάσταση αγαπητέ κύριε ΤΕΛΕΙΕ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ζαφείρη,

      Αντιλαμβάνομαι οτι εσείς επωνύμως λέτε το παθημά σας και τα επικριτικά σχόλια που δέχεστε είναι ανώνυμα. Αυτό είναι κακό αλλά δεν είναι το μείζων. Και αποτελεί το μοναδικό σημείο που έχετε δίκιο γιατί η λοιπή συμπεριφορά σας είναι παντελώς λάθος. Το πρόβλημα δεν είναι αν ανήκετε στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά το οτι θεωρείτε μια τιμολόγηση υπηρεσίας λάθος και με το νταηλίκι την αποφεύγατε. Νομοτελειακά ήρθε ο λογαριασμός και αντί να τον πληρώσετε και να πάτε παρακάτω στην ζωή σας γκρινιάζετε ως παραπλανημένος νεανίας. Το οτι ο Τσίπρας είναι ψεύτης και ο Σπίρτζης μικρονοϊκός δεν δικαιολογεί εσάς. Με τα δικά σας χέρια σηκώνατε την μπάρα επειδή θεωρούσατε την χρέωση 'υπερβολική'. Φαντάζομαι δεν κάνετε το ίδιο όταν σας χρεώνουν τον καφέ στην παραλία 2,5€ ή το κιλό τα ψάρια στα παραλιακά ψαροταβερνάκια 55€. Δεν τους λέτε οτι το κόστος τους είναι 0,30 και 15€ αντίστοιχα και αρνείστε να πληρώσετε. Φυσικά ούτε η δικαιολογία του μονοπωλίου ισχύει. Οπως και στις καντίνες των καραβιών κάνουμε τα κουμάντα μας και παίρνουμε καφέ απ'έξω για να μην τον πληρώσουμε βαπορίσιο, έτσι και στο μονοπώλιο των διοδίων βρίσκουμε εναλλακτικές. Πηγαίνουμε απο τον παράδρομο, αφήνουμε το παιδί 20 λεπτά νωρίτερα στο σχολείο, κανονίζουμε να παει με κάποιον συμαθητή του, παίρνουμε λεωφορείο για τη δουλεια, μοιραζόμαστε τα έξοδα αυτοκινήτου με συνάδελφο, συνενοούμαστε με τον εργοδότη για μεταβολή του ωραρίου κατα μισή ώρα, στέλνουμε το παιδί με την σύζυγο/πεθερά κλπ. Εσεις απο όλες αυτές τις λύσεις θεωρήσατε το πιστόλιασμα ως την πιο πρόσφορη. Ε, πληρώστε τα 350€ και καλή καρδιά.
      Και μια και αναφέρατε τον χαρακτηρισμό 'κύριε ΤΕΛΕΙΕ': Κανείς δεν είναι τέλειος. Μπορεί όμως να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Αυτό το πετυχαίνει με το να αναγνωρίζει τα λάθη του και να μην τα επαναλαμβάνει.
      Καλή Ανάσταση και σε εσάς.

      Διαγραφή
    3. Ωραία τα λέτε χωμένος στην σιγουριά της ανωνυμίας σας αγαπητέ!Αν γνωρίζαμε το όνομα σας θα ξέραμε και που πληρώνετε, που και πόσο.Δεν έχετε αντιληφθεί και εσείς ούτε κουβέντα από όσα έγραψα. Καφέ και ψαράκια δεν τρώω αν δεν έχω.Και πιστέψτε με το κάνω σπάνια.Το να πληρώνω κάτι παράλογο και παράνομο δεν θα το έκανα ποτέ.Και ενοείτε πως και τώρα δεν θα πληρώσω ούτε ευρώ Και ας έρθει η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ν α λάβει από τον μη έχοντα!Την άλλη φορά που θα κριτικάρετε βάλτε και το ονοματάκι σας!

      Διαγραφή

Ποιο είναι το πραγματικό δίλλημα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Ωρωπού?

  Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η προεκλογική περίοδος παρακολουθούμε την προσπάθεια του ενός εκ των διεκδικητών, συγκεκριμένα του Δη...